Meer over mij...


Nu wil ik het niet te veel over mijn ziekte hebben, maar behalve dat het een heftige en verdrietige periode was, was het ook een periode waarin veel goeds op mijn pad kwam. Ik heb naar aanleiding van het maken van dit boek heel veel leuke, lieve mensen ontmoet. Daar ben ik erg dankbaar voor. Hier haal ik weer positieve energie uit om door te gaan. Dat is waar ik mij nu graag aan vasthoud. Het verleden loslaten en mij richten op de toekomst. In de toekomst ligt dan ook mijn grote wens om mijn man en dochter mee te nemen naar Indonesië opdat ook zij kennis kunnen maken met dit mooie land, niet voor niets ook wel de Gordel van Smaragd genoemd.

Om het boek kracht bij te zetten wilde ik graag mooie foto's toevoegen om zo een goede indruk te geven van Indonesië toen én nu. Voor die foto's plaatste ik een oproep op Marktplaats. Dit werd opgemerkt door de redactie van SBS6 voor het programma 'Heel Holland Handelt'. Zij wilden graag het verhaal achter mijn oproep horen. Dit werd daarna uitgezonden op TV. Mede door het enthousiasme van presentator Maik de Boer is dit boek geworden zoals ik vooraf hoopte. Ik ontving hierop vele leuke reacties en hele fraaie foto's. Dit was voor mij een onvergetelijke dag.

Met de opbrengst van dit boek hoop ik mijn grote wens, om samen met mijn gezin naar Indonesië te gaan, uit te laten komen. Ook wil ik met een gedeelte van de opbrengst van dit boek een bijdrage leveren aan de Borstkankervereniging Nederland zodat zij vrouwen met borstkanker kunnen blijven ondersteunen zoals ik dat ook als patiënt en tijdens mijn werk als mammacare adviseuse heb mogen ervaren.

Het boek 'Dapur Ibu' kost € 23,95 (excl. €4,- verzendkosten) en is (nog) niet in de winkel verkrijgbaar. U kunt een mailtje sturen naar info@kookboekdapuribu.nl met uw adresgegevens, dan stuur ik u het boek graag toe.Veel liefs,

Monique

                                                        www.borstkanker.nl